Saturday, July 10, 2010

~new look~


huhuh, nampak pasrah jer

steady bro!!!!!!!

tunduk sayang, kang masuk mata.
mama aiman yg pegang.

ketap bibir...kang berdarah lagi..
: 11/7/10 - 12.03 am

wahhh....wajah baru.....bukan saja blog berwajah baru, aiman jugak berwajah baru....dah potong rambut anak babah ni....credit to ita zakaria sebab sudi edit aku punya blog....kang kita kenduri seafood lagi....farid suruh dia jaga alesya....wakakkaka....malam ni turn aku jaga aiman...sebab memang sabtu malam minggu aku akan biarkan isteri kesayangan aku tido dengan aman..aku tak kan kacau dia...biarla dia rehat puas puas...walaupun aku agak letih sangat hari ni..( kang kita sambung citer pasal aiman potong rambut ). siang tadi aku pepagi dah bangun, macam biasa la...kul 5 aiman akan bangun dari tido n turn aku ambik dia...so, seawal 5 pagi aku dah bangun....aiman bangun jer...dia mesti haus...so aku pun bancuhkan susu n kasi kat dia...sambil layan movie fav. dia..madagascar escape to africa....dia pun minum la susu, lepas susu berak pulak...aduhh...kena cuci..tukar pampers....sampai la kul 8.30 aku jaga dia...pastu aku kena pas kat mama dia sebab aku ada urusan lain...nak bawak keter g puspakom....ya rabbi...letih giler, dah la lama...panas plak tu...kul 1.30 baru siap..pastu aku g round halfcut jap..mana la tau ada rezeki terbaik hari ni...dapat la lampu belakang move aerodown..tapi macam nak pakai sendiri jer...pastu aku terus balik, singgah dengkil jap carik puting aiman...tapi tak der...susah gak nak dapat puting jenama fify kuning yg saiz L...aiman tak suka puting lain...sampai umah dalam kul 2 jugak...sampai je, baring baring kejap...pastu makan....lepas makan aku terus bersiap nak modified keter aku....keter dah lepas puspakom, apa lagi..kasi kerjakan la....hahahha...sampai kul 9.30 rasanya baru siap...bukan senang nak buat insan yg tersayang selesa...aku tukar seat ngan masuk collum shift kat kenari aku...so seat depan aku dan jadi macam seat bas...sambung terus...tak der border antara drive ngan co pilot...best, so aiman boleh baring kat tengah...niat aku satu jer....nak anak bini aku selesa...that all....so, habis citer hari ni...pic aku modified keter aku tak snap...tak sempat, maybe next time aku buat satu page untuk RND punya projek..so kita leh share sesama....

ok, citer pasal aiman....minggu lepas aku n wife bawak dia g potong rambut..mak mertua aku dah bising dah, rambut dia panjang...berpeluh..dia tak selesa...so dia suruh kita org bawak g saloon untuk potong rambut dia, kalau tak nanti nenek dia yg potongkan...so kami pun bawak la ke kedai gunting, as usual...dia ni tak penah nangis kalau potong rambut...nampak selesa n faham apa yg di arahkan....that my son, tu la dia anak babah....cayang aiman...aiman akan mengikut je kemana saja kepalanya dia arahkan...sambil kadang kadang tersenyum...kalau aiman potong rambut, dia punya muka serius tau....maybe dia ngeri bunyi mesin atas kepala dia...korang just layan pic dia potong rambut...n bagi komen...

3 comments:

  1. weyyy...asal aku punya link tak de kat dlm blog list ko?...ko tak follow aku yea...ape punya sepupu da..

    ReplyDelete
  2. camne nak follow...huuhuhhu..ko tak ajar aku

    ReplyDelete